БулфотоПродължават коментарите заради катастрофата с Вежди Рашидов, която стана вчера на

...
БулфотоПродължават коментарите заради катастрофата с Вежди Рашидов, която стана вчера на
Коментари Харесай

Вежди Рашидов за катастрофата: Не пия алкохол. Имам няколко счупени ребра

Булфото

Продължават мненията поради злополуката с Вежди Рашидов, която стана през вчерашния ден на кръстовището на булевардите " България " и " Гоце Делчев ".

" Управлявах персонално една баничарка. Бях застанал на булеварда, когато светна зелено, а по-късно бързо и жълт светофар. Веднага видях отсрещната страна, че два автомобила също потеглят на жълто и се движат против мен. 

Опитах се да избегна удара, само че не съумях. Последва конфликт на автомобил в едно от моите колела и аз се превъртях два пъти по таван. ", съобщи той пред Блиц

" Младо момиче от другия автомобил ми се притече на помощ и ми оказа помощ да изляза от колата. Благодарен съм й доста. На всичкото от горната страна през вчерашния ден тя имаше рожден ден. 

Ще я намеря, когато изляза от болничното заведение и ще й оказа помощ със средства, в случай че няма застраховка ", Рашидов. 

Веднага след случая той е откаран в " Пирогов ", където лекарите са почнали лекуване. Пострадал е в главата, на която са му направени няколко шева. 

" Имам и няколко счупени ребра. Ударих се тежко при рухването, само че се надявам да се възстановя. За страдание се случват сходни произшествия. Благодаря на лекарите за грижите, които поставят към мен ", добави политикът.

На въпроса по какъв начин ще разяснява изказванията в някои медии, че е карал след приложимост на алкохол, Рашидов бе безапелационен:

" Не използвам алкохол след направената ми интервенция от рак на гърлото. След злополуката бяха взети проби за алкохол от мен, които са негативни. Всичко е документирано. Освен това, на кръстовището, където се случи случаят, има видеозаписи от камери, тъй че всичко е ясно ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР